top of page

'T lekkerste winkelke van Remunj

Home: Over

Over Nizet Kaas

” 'T lekkerste winkelke van Remunj ”

''Het Lekkerste winkeltje van Roermond” 

Nizet Kaas is een bijzonder kaas & delicatessen winkeltje, opgericht in het jaar 1860 door familie Nizet. Inmiddels is het kaas, wijn & delicatessen uitgegroeid tot ‘t lekkerste winkelke van Remunj’.

Nieuwe ervaren uitbaters

Na 30 jaar ervaring in de horecabranche waarvan 26 jaar in een eigen restaurant hebben Jolinda en Ramses Hennekens. Na een kleine verbouwing het ‘winkelke’ overgenomen.

Kaas, charcuterie en wijn specialisme

Kaasmeester Jolinda Hennekens zorgt voor de inkoop van de meest bijzondere binnenlandse en buitenlandse kazen, zij kan u hierover goed adviseren, maar ook over charcuterie, zoals onze meesterlijke worsten en mooie hammen met bijpassende Port en Wijnen... kortom, Kwaliteit en authenticiteit staat bij ons voorop.

Traiteur

Passie voor lekker eten op z’n Limburgs is overal in terug te zien. Handig voor bij uw diner of gezellige borrel, kant en klare verse authentieke huisgemaakte soepen, dagschotels voor in uw eigen oven of magnetron maar ook verzorgde kaas en charcuterie plankjes, heerlijke en eerlijke gerechtjes zoals tapas en salades.

Koffie, thee en Patisserie is ook een passie

Wij voorzien in heerlijk vers gebrande koffiebonen en theemelanges van koffiebranderij ‘Maison Blanche Dael’ uit Maastricht en voor het zoete de originele Roermondse chocolade Boomstammetjes van de beroemde Patissier ‘Maison Mooren’, en...niet te vergeten de chocolade ‘Roermondjes’ met chocolade passievrucht vulling, ook altijd leuk om cadeau te doen!

Omgeven door échte Bourgondische gezelligheid!

Het winkeltje bevindt zich in de Brugstraat, het meest historische deel van Roermond nabij rivier de Roer met de gezellige terrasjes en fantastische restaurantjes.

Buy and ride (laden en lossen)

Heeft u weinig tijd of is de boodschap te zwaar; op de Roerkade, slechts 50 meter van de Brugstraat is een laad en los plek tegenover Hotel de Vallies.

Nieuw bij Nizet: Gepersonaliseerde kazen

Met keuze uit schillende soorten icoontjes en teksten een superleuk cadeau om te geven/te krijgen.

Home: Over ons

Kazen

“Onze ambachtelijke en bijzondere kazen”

Wij zijn gespecialiseerd in de beste binnen en buitenlandse kazen. Kom gerust een keer langs in onze winkel om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Cheese Plate

Delicatessen

“Bijzondere binnen en buitenlandse delicatessen”

Het hele jaar door maken wij ‘homemade’ soepen, lasagna’s, gehaktballetjes, gegrilde groenten schotels, salades, filet Martino en meer. Wij kijken per seizoen wat lekker is en proberen af en toe nieuwe gerechten. Bekijk onze Facebookpagina voor up-to-date informatie of geef ons een belletje!
Naast gerechten en kazen hebben wij ook delicatessen in huis. Bijzondere oliën, likeuren, Roermondjes en de enige echte Roermondse Boomstammetjes… Ook kun je bij ons terecht voor de meest bijzondere wijnen en port. 

_MG_3788
_MG_3817
_MG_3790
_MG_3812
_MG_3814
_MG_3754
WhatsApp Image 2019-11-20 at 19.25.07
Home: Portfolio
Home: Verzendbeleid
Openingstijden

Kom gerust een keer langs

Dinsdag:      10:00 - 17:30 uur
     Woensdag:  10:00 - 17:30 uur

Donderdag: 10:00 - 17:30 uur

Vrijdag:        10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:     10:00 - 16:00 uur
Zo-Ma: Geslot
en       

bottom of page